شیر برقی
شیر برقی (سلونوئید ولو)
شیرهای برقی ابزار های کنترلی هستند که برای قطع و وصل و یا تنظیم جریان سیال مورد استفاده قرار می گیرند. معمولا ورودی این شیر ها کوچک است و توسط یک موتور باز و بسته می شوند، اغلب ولتاژ ورودی این دستگاه ها ۱۲ یا ۲۴ DV است اما مدل های AC نیز از این دستگاه وجود دارد. شیر های سلونوئید عمدتا به صورت Normally Close یا Normally Open هستند که توسط یک سوییچ و یا کنترلر به حالت عکس وضعیت طبیعی خود در می آیند.
یک شیر برقی ممکن است برای سیالات گازی، مایع و بخار استفاده شود. آلیاژ و عایق های هر کدام از این دستگاه ها بسته به نوع سیال متفاوت هستند، اما معمولا شیر های برقی گازی، از جنس برنجی یا استیل و باتحمل فشار ۰-۴ بار ساخته می شوند در مقابل شیر برقی آبی به صورت تک ضرب یا تدریجی و با تحمل فشار ۱۰ بار بسته به تولید کننده، و گاهی با رسوب گیر و املاح گیر ساخته می شوند. شیر برقی برای بخار داستان متفاوتی دارد و بنابر کیفیت ساخت و دیتاشیت تولید کننده تا ۶۰بار فشار و ۳۰۰ درجه دما را تحمل می کنند.
کاربرد یک شیر برقی
یک شیر برقی ممکن است در آبیاری بیش از هر چیز دیگری دیده شود مثلا در آبیاری چمن، ورزشگاه ها، باغ، مزارع و گلخانه ها، اما در کارخانه های تولیدی نیز از این دستگاه استفاده های مختلفی مخصوصا در زمان تزریق می شود.
مشخصات نرمال یک شیربرقی (سلونوئید)
- ابعاد کوچک
- طول عمر بالا
- دارای شیر تخلیه
- کویل قابل تعویض
- توان مصرفی پایین
- سوییچینگ سریع و مطمئن
- جهت فلو و فشار متفاوت
- قابلیت نصب در محیط های Ex
- تغذیه AC ، DC ، AC/DC 24-240V
- باز کردن، بستن، میکس کردن، توزیع و دوزینگ
- به صورت NC و NO در مدارات نوع A , B , C , D , E , F , T , L , N
- قابل استفاده برای گازها و مایعات خنثی، خورنده، ساینده و خاص با دماهای متفاوت
- مطابق با محیط های مختلف صنعتی
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.
لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید
ارسال نظر به عنوان مهمان